Kontakt

Follow us:

E-mail: wickelfisch@stofanet.dk

WICKELFISCH

En fisk, der holder dine værdigenstande tørre

KONTAKT OS

Nu kan det ikke gå hurtigt nok. Men hvis du gerne vil vide yderligere, inden du går til shoppen, er du velkommen til at kontakte os.

SKRIV EN MAIL ELLER RING TIL OS

 

wickelfisch.dk

Grundtvigsvej 22, 1.th.

DK - 8260  Viby

Wickelfisch.dk

CVR: 39730596

+45 2060 0189

wickelfisch@stofanet.dk


Ofte stillede spørgsmål:

1.  Er en wickelfisch vandtæt?

 

Hvis du følger instruktionerne for at lukke den, så er den vandtæt. Det er hele formålet med en wickelfisch. Du skal naturligvis undlade at skære i den eller kaste den på skarpe sten og genstande eller træde på den.


2. Leverer I uden for Danmark?


Som udgangspunkt leverer vi kun i Danmark. Hvis du ikke bor i Danmark, kan du sende en mail til os, og så finder vi ud af det.3.  Hvordan annullerer jeg eller ændrer min bestilling?


Hvis din bestilling ikke allerede er afsendt, så annullerer vi ordren, hvis du sender os en mail på wickelfisch@stofanet.dk med angivelse af alle ordredetaljer. Hvis bestillingen allerede er afsendt, må du returnere produktet - hvilket du selv betaler. Produktet må ikke være brugt og skal være i ubrudt orginal emballage, når du returnerer det. Det betalte beløb overføres til dig.4.  Kan jeg bytte min wickelfisch?


Vi bytter din wickelfisch, hvis den er defekt ved modtagelsen. Du kan returnere din wickelfisch inden for 14 dage, hvis du har fortrudt dit køb -  under forudsætning af, at produktet ikke har været brugt, og at det returneres i ubrudt emballage. Du skal selv betale forsendelsesomkostningerne. Når vi har modtaget produktet, sætter vi pengene så hurtigt som muligt ind på dit betalingskort eller tilbagebetales via den oprindelige betalingsmetode.Copyright @ All Rights Reserved